مشاوره گیمیفیکیشن :
در دنیایی که هر چیزی
توجه کاربر را به خودش جلب میکنه؛
این راه جرقه ای برای شروع وفاداری کاربره.

مشاوره گیمیفیکیشن یک رویکرد خاصه که در اون دنیایی جذاب تر میسازین.

کلید یک حل مساله، فهمیدن درست صورت مساله است. در این جا ابزاری را برای تعیین چارچوب های چالشتون به شما ارایه می کنیم که به عنوان سنگ بنای اولیه راه حل بازی وار شما و مشاوره گیمیفیکیشن عمل میکنه.

مشاوره گیمیفیکیشن چطور کار میکنه؟

کافی که فرم زیر را دنبال کنین. این کار باعث میشه تا از زاویه جدیدی به چالشتون نگاه کنین. حتی میتونین این فرم را آفلاین پر کنین و بعدش روی دکمه فرستادن کلیک کنین 🙂

مشاوره گیمیفیکیشن
با این که توصیه میکنیم همه قسمت های فرم پر بشه. اما اگر حال نداری میتونی فقط قسمت ۴ را پر کنی.

1.چارچوب چالش خود را مشخص کنین


هر مساله و همه تعاملات انسانی در یک زمینه رخ میده. رسیدن به ریشه های چالش شما، به معنی درک محیط و فاکتورهای کلیدی ای هست که چالش شما را محدود میکنه.
 
1.1. چالش خودتون را ارائه کنین

مثل هر ارایه ای، در نظر گرفتن چالش/ایده تون در چند جمله کوتاه باعث میشه که روی مساله اصلی تمرکز کنین و درک کنین که به چه نتیجه حیاتی باید برسین.
مثال: هدف ما اینه که همکارانمون را تشویق کنیم تا عادت های کاری پایدار جدیدی را ایجاد کنن. 
2.1. چالش خودتون را با عینک زمان شرح بدین

سعی کنین چالشتون را مثل یک داستان بگین. برامون بنویسین که چه اتفاقی تو گذشته ممکنه افتاده باشه که این مساله به وجود اومده باشه. وضعیت فعلی را شرح بدین و بگین آینده روشن و خوب از نظر شما چی میتونه باشه. یا حتی وضعیت به کجا میتونه برسه.
مثال: ما سیستم CRM خودمون را عوض کردیم که خیلی هم خوب کار میکرد. اما از وقتی آپدیت جدید اومده، خیلی از همکارای ما گمراه شدن و اگر فوراً یک راه حل پیدا نکنیم، موقعیتمون به عنوان یکی از بزرگان تکنولوژی مورد تهدید قرار میگیره. 

2.درک و ارزیابی


1.2. محیط اطراف خودتون را بررسی کنین

فرصت ها، چالش هایی هستند که در یک محیط زنده و پویا اتفاق می افتند. سعی کنین محیط اطراف خودتون را تا جای ممکن تشریح کنین تا تصویر شفافی از فرصت ها و محدودیت هاش به دست بیارین.
مثال: همکاران ما تو یه فضالی باز کار میکنن و زمانشون به خاطر این که باید دائما با مشتری ها در تماس باشن خیلی محدوده. محیط پر سر و صداییه و هر کسی لپ تاپ خودش را داره که به اینترنت هم متصله. 
2.2. گروه هدف خودتون را بررسی کنین

اگرچه که مطمئنیم با گروه های مختلفی از افراد کار میکنین، اما سعی کنین اون ها را با صفات معمولشون توصیف کنین. چقدر وقت خالی دارن؟ فرهنگ عمومی شون چیه؟ چالشی که سعی میکنین حل کنین چقدر برای اون ها (نه شما) مهمه.
مثال: گروه هدف ما اغلب افرادی هستن که به صورت تیمی کار میکنن. گاه گاهی برای غیبت ها و صحبت های معمول به خودشون استراحت میدن و از نظر دیجیتال مهارت بسیار بالایی دارن. 

3. اهداف قابل اندازه گیری تعیین کنین


1.3. KPI (شاخص عملکرد کلیدی) را بنویسین

تا وقتی اندازه گیری نشده باشه، تموم نشده. شاخص های کلیدی که قابل دنبال کردن باشن و بشه به عنوان معیار موفقیت ازشون استفاده کرد را بنویسین.
مثال: بیش از 80% پروفایلشون را تکمیل کنن. یا افزایش کیفیت بازخورد مشتری به میزان 24%. 
2.3. تغییرات رفتاری که به دنبالش هستین را بنویسین

اعداد به یک طرف، ولی برای تغییر پایدار اگر این اعداد همراه با تغییرات رفتاری واقعی نباشن، هیچ ارزشی ندارن. سعی کنین رفتار ایده آلی که آرزو دارین گروه هدفتون بهش برسه را این جا شرح بدین.
مثال: کاربران ما آخرین آپدیت را تا چند روز بعد از انتشار دانلود میکنن.   

4. درباره شما


1.4. ایمیل شما

یا حتی شماره تلفنتون، اگه میخواین کارها سریع تر پیش بره.
2.4. درباره شرکت شما یا لینک وبسایت(الزامی)

میخواین هر چه زودتر با شرکت شما آشنا بشیم؟ اگر یک لینک وبسایت این جا وارد کنین کافیه اما اگر هر نکته دیگه ای به ذهنتون رسید که باید بهش توجه کنیم بگین.
=